Over …

Het Loo Interimmanagement is een bureau voor interimmanagement en onafhankelijk advies op het snijvlak van bedrijfsvoering en HR. Drijvende kracht achter Het Loo is Jeroen Beekman. 

 

Jeroen studeerde in 1998 af als Arbeid en Organisatie Psycholoog aan de Universiteit Nijmegen.

Hij is een verbindend en daadkrachtig (interim/transitie) manager en adviseur op het snijvlak van HR & Bedrijfsvoering* met brede ervaring in zowel de publieke als private sector. Procesoptimalisatie, digitalisering, organisatie- & cultuurverandering zijn voor hem bekend terrein.

Hij is een positief ingestelde teamspeler die gelooft in de kracht van luisteren, aanpakken, ondernemen, leiderschap en het leren van fouten. Voor hem geldt: Zonder plan geen succes! Waar hij in een team toetreedt krijgt men een gepassioneerde professional die maakt dat zaken met zorg en aandacht geregeld worden. Met gevoel voor de mens brengt hij die bewustwording en zakelijkheid die nodig is om de doelen van de organisatie effectief te bereiken.

Meer informatie?

Bel 06-53973334

*Bedrijfsvoering waaronder: Personeel, Informatievoorziening, Organisatie, Finance, Automatisering, Communicatie & Huisvesting.