HR development centre

Via het HR development centre worden ontwikkel programma’s aangeboden. Individueel en collectief.

We bieden individuele coaching en teamontwikkeling. Desgewenst ondersteund met de inzet van een eigen assessment centre.

Individuele coaching

Wil je onderzoeken wie je bent ? Heb je behoefte om te reflecteren op je loopbaan ? De wens om koers te bepalen? Wil je verkennen waarom je reageert op bepaalde situaties zoals je dat nu doet en wil je dit veranderen? Wil je onderzoeken waar je kracht ligt?

Dit is een greep uit de vragen die je effectief kunt oppakken in een individueel coachingstraject.

Samen met jou stellen we een maatwerktraject samen.

Afhankelijk van je vraag en je doel kan dit traject bestaan uit enkele gesprekken tot een meer uitgebreid traject voorzien van bijvoorbeeld een persoonlijkheidsanalyse, 360 graden feedback en/of een assessment op maat.

Om je vraagstellingen en je trajectdoel duidelijk te krijgen maken we eerst een afspraak voor een vrijblijvende intake. Tijdens deze intake maken we kennis, bespreken je vraag en ontwikkeldoel en verkennen welke coach het beste bij je past. Dit laatste is niet onbelangrijk omdat blijkt dat de klik tussen jou en je coach vaak erg bepalend is voor het succes.

  • We hebben een uitgebreid netwerk van coaches
  • De coaches zijn ervaren en gecertificeerd coach of universitair geschoold psycholoog
  • We maken desgewenst gebruik van gerenommeerde assessment tooling
    (testen en vragenlijsten) als onderdeel van het ontwikkelingsprogramma.

Teamontwikkeling

Ook als team kan de behoefte bestaan om te reflecteren en/of te veranderen. Waar ligt onze kracht? Hoe kunnen we meer effectief samenwerken? Hoe zit het met onze alignment als managementteam? Worden veranderingen die we beogen effectief geïmplementeerd en gedragen door de organisatie als geheel? Wij gaan graag samen met jullie team aan de slag.

Meer informatie?

Neem dan contact op. Stuur een berichtje naar vraag@hetloointerimmanagement.nl