Jeroen Beekman

De hoogste tijd voor een korte introductie….

Jeroen studeerde af in 1998 als Arbeid en Organisatie Psycholoog aan de Universiteit Nijmegen.

Hij  is een ervaren en daadkrachtig staf/ lijn/ transitie manager/ directeur die naast een ruime ervaring in loondienst en als ZZP’er ook de klappen van de zweep kent als werkgever.

Hij heeft een brede kijk op organisaties ontwikkeld doordat hij zowel in vele sectoren als ook in meer integrale brede vaste en interim posities op management/ directieniveau heeft geacteerd. In zijn portefeuille zat veelal bedrijfsvoering, HR en/of organisatie ontwikkeling. Procesoptimalisatie, digitalisering, outsourcing en reorganisatie zijn voor hem bekend terrein.

Door in het ontwerp van een transitieproces naast de strategische business goals ook de medewerkers direct en indirect via medezeggenschap te betrekken kenmerken de transities veelal als gedragen en effectief.

Hij heeft ervaring opgedaan in zowel het publieke domein, met (belangen)verenigingen, gelieerde organisaties en familiebedrijven. Daarnaast heeft hij zijn ervaring mogen verbreden in de chemie, productie en financiële sector.

Hij is een positief ingestelde teamspeler die niet gelooft in niet kunnen, maar in doen en ervaren. Van fouten maken leer je en door ervaringen en kennis te delen groeit een team en innoveer je. De toekomst begint nu. Zonder plan geen succes.

Meer informatie?

Bel 06-53973334